Activiteiten

 • Vrij zwemmen
 • Hondenzwemmen
 • Aquafit
 • Zwem4daagse
 • Actie op maat / verhuur

Klik op een activiteit hieronder om direct bij de juiste informatie te komen.

Vrij zwemmen

Wanneer? Zodra het weer en je agenda het toelaten.

Of het zwembad open gaat, wordt afgestemd op de weersvoorspellingen dus check eerst de actuele openingstijden (zie ook hier beneden) voordat je het huis uit rent. Vooraf online een dagticket kopen scheelt je €1 want aan de kassa is een dagticket €6.

Hondenzwemmen

Wanneer? Dinsdagavond 4 oktober van 17.00 tot 20.00 uur.

Eindelijk mag de ‘geen honden huisregel’ keihard genegeerd worden! Dus Fikkie, Astor en Jack R, sleur de baas maar over de Vijverweg. Jullie zijn van harte welkom in het instructiebad voor een frisse duik. Poot!

Aquafit groepsles

Wanneer? Woensdagavond van 19.00 tot 19.45 uur.

Work-out in het water van 45 minuten met behulp van attributen, opzwepende muziek en de altijd enthousiaste trainster Jossine Mienis die de bewegingen duidelijk voor doet. Mocht een les geannuleerd worden i.v.m. het weer, check de actuele openingstijden met aanvullende informatie voor nieuwe datum.

Zwemtraining triathlon Niedorp

Wanneer? Donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur.

Een vol uur zwemmen voor al die fanatieke streek- en dorpsgenoten die graag willen trainen voor ‘De Achtste Van Nierup’ alias Triathlon Niedorp alias de gezelligste triathlon van Nederland. Heren, dames, junioren, al die dappere deelnemers kunnen tot The Day 6 juli op dit uur gratis trainen in eigen zwembad.

GRATIS

Zwem4daagse

Wanneer? Maandag 11 tot vrijdag 15 juli.

Vier dagen zwemmen voor een medaille! Hét nationale zwemevent voor jong en oud. Baantjes trekken met papa en mama of je eigen uitdaging aangaan. Zoals vanouds kunnen zwemmers kiezen waar het water in te plonzen, Zwembad De Rijd of Zwembad De Wirg. De baden zijn samen 5 dagen open dus je kunt met gerust hart één dag overslaan. Op vrijdagavond tussen 18.00 en 20.00 uur is er een oer-gezellige prijsuitreiking ter afsluiting op De Rijd. 

 • Ma t/m do van 16.00 tot 20.00 uur (op De Rijd & De Wirg)
 • Vr van 16.00 tot 18.00 uur (alleen op De Rijd)
 • Volwassen-uurtje ma t/m vr van 15.00 tot 16.00 uur *

* Behoefte aan rust of kan het niet anders in de drukke agenda? Maak dan gebruik van het dagelijkse volwassen-uurtje.

Betalen kan aan de kassa of – handiger – vooraf online.

Inschrijven Zwem4daagse

Inschrijvingen zijn compleet na het versturen van de volgende gegevens:

 • Voor- en achternaam
 • Woonplaats
 • Geboortedatum
 • Email
 • Hoeveelste keer deelname

Gebruik hiervoor het onderstaande contactformulier voor:

Actie op maat / verhuur

Met een klas, groep collega’s of (sport)vrienden incidenteel of structureel gebruik maken van onze buitenbaden en terrein met voorzieningen? Dat kan! Zwembad De Rijd is uitermate geschikt voor groepsactiviteiten en verhuur. Denk aan een schoolreisje, teambuilding of sportdag. En zeg nou zelf, hoe fijn is leuke actie nabij? Wij broeden graag mee op een passend aanbod. Neem gerust contact op.

Banenzwemmen

Wat is er nou fijner dan rustig baantjes trekken in zwemwater wat heerlijk op temperatuur is? Even een moment voor jezelf. Tijdens het banenzwemmen zijn de duikplanken gesloten en desgewenst kan er een lijntje in het water worden gelegd. In het naseizoen is er van maandag t/m vrijdag banenzwemmen van 9.00 tot 11.00 uur en op zaterdag & zondag van 12.00 tot 14.00 uur.