Activiteiten

  • Vrij zwemmen
  • Triathlon zwemmen
  • Aquafit
  • Zwemtraining
  • Zwem4daagse
  • Actie op maat / verhuur
  • Kampeernacht

Klik op een activiteit hieronder om direct bij de juiste informatie te komen.

Zwem4daagse

Wanneer? 17 t/m 21 juli 2023

Vier dagen zwemmen voor een medaille! Hét nationale zwem-event voor jong en oud. Als vanouds georganiseerd door zwembaden De Rijd en De Wirg. Uniek in Nederland want door deze samenwerking kies jij zelf waar het water in te plonzen, binnen of buiten. Altijd meters maken in aangename watertemperatuur. Lees hier alles over De Zwemvierdaagse.

Kampeernacht

Wanneer? 9 september 2023

Dorpsdroom wordt werkelijkheid! Wie heeft er nu niet gedroomd van kamperen op Zwembad de Rijd? We sluiten seizoen 2023 af met een speciale kampeernacht: Abonnementhouders van alle leeftijden. Kinderen t/m 10 jaar onder begeleiding. Deelname op eigen risico • Eigen tent, slaapspullen, bord, beker en bestek mee • Wij zorgen voor avondeten en ontbijt • ‘s Avonds zwemmen, leuke spelletjes en activiteiten • ‘s Nachts stil en zwembad gesloten • Opgeven kan t/m 6 september met aankoop in webshop én met het doorgeven van leeftijden eventuele kinderen via info@zwembadderijd.nl.

Vrij zwemmen

Wanneer? Zodra het weer en je agenda het toelaten.

Of het zwembad open gaat, wordt afgestemd op de weersvoorspellingen dus check eerst de actuele openingstijden (zie ook hier beneden) voordat je het huis uit rent. Vooraf online een dagticket kopen scheelt je €1 want aan de kassa is een dagticket €6,50.

 

Banen-zwemmen

Wanneer? Elk eerste uur na opening

Wat is er nou fijner dan rustig baantjes trekken in zwemwater wat heerlijk op temperatuur is? Even een moment voor jezelf. Tijdens het banen-zwemmen zijn de duikplanken gesloten en desgewenst kan er een lijntje in het water worden gelegd.

Aquafit groepsles

Wanneer? Woensdagavond van 19.00 t/m 19.45 u

Work-out in het water van 45 minuten met behulp van attributen, opzwepende muziek en de altijd enthousiaste trainster Jossine Mienis die de bewegingen duidelijk voor doet. Kies voor een enkele les of een aquafit-abo van 10 lessen. Mocht een les geannuleerd worden i.v.m. het weer, check de actuele openingstijden met aanvullende informatie voor nieuwe datum.

Zwemtraining

Wanneer? Dinsdagavond van 19.30 t/m 20.30 u

Wil jij je conditie verbeteren of werken aan je zwemtechniek? De Open Water Swimming Club biedt zwemtrainingen op maat aan, onder begeleiding van een ervaren coach. Geschikt voor gevorderden én beginners. Er zijn meerdere banen beschikbaar in het 25 meter lange, verwarmde diepe bad. Van 9 mei t/m 21 september 2023.

Actie op maat / verhuur

Met een klas, groep collega’s of (sport)vrienden incidenteel of structureel gebruik maken van onze buitenbaden en terrein met voorzieningen? Dat kan! Zwembad De Rijd is uitermate geschikt voor groepsactiviteiten en verhuur. Denk aan een schoolreisje, teambuilding of sportdag. En zeg nou zelf, hoe fijn is leuke actie nabij? Wij broeden graag mee op een passend aanbod. Neem gerust contact op.

Hondenzwemmen

Wanneer? Datum volgt later in zwemseizoen 2023.

Eindelijk mag de ‘geen honden huisregel’ keihard genegeerd worden! Dus Fikkie, Astor en Jack R, sleur de baas maar over de Vijverweg. Jullie zijn van harte welkom in het instructiebad voor een frisse duik. Poot!

Triathlon zwemmen

Wanneer? Donderdagavond van 19.00 t/m 20.00 u

Een vol uur zwemtraining voor al die fanatieke streek- en dorpsgenoten die graag willen trainen voor ‘De Achtste Van Nierup’ alias Triathlon Niedorp alias de gezelligste triathlon van Nederland. Heren, dames, junioren, al die dappere deelnemers kunnen tot the day gratis trainen in het eigen, vertrouwde zwembad.