Eerste werkgroep is aan het werk geslagen

Sinds augustus 2020 is er veel achter de schermen gebeurt om Zwembad de Rijd van een flinke opknapbeurt te voorzien. Na een oproep op Facebook van Remco Mienis, inwoner van Nieuwe Niedorp kreeg hij veel bijval van dorpsgenoten.

Sindsdien hebben een aantal mensen het project omarmd. Sinds die tijd zijn er gesprekken gaande me de gemeente, worden er meetings ingepland op locatie en via de online tools. Een aantal keren is men al bij elkaar gekomen op het zwembad om met eigen ogen te kunnen zien wat er allemaal dient te gebeuren om het zwembad voor zomer 2021 weer gereed te krijgen zodat de kinderen uit de gehele regio hier weer een heerlijke zomer kunnen gaan genieten.

Op dit moment bestaat de werkgroep uit Leo van der Fluit, Karlijn Dhondt en Remco Mienis, bewoners van het dorp welke wekelijks gesprekken hebben met de gemeente. Samen met o.a wethouder Mary van Gent, Badmeester Remy Zoer en andere is er op gepaste 1,5 meter afstand op 12 november 2020 gestart met een idee en plan van aanpak.

Een plan van aanpak is reeds gemaakt waarbij ook dorpsgenoten zich binnenkort kunnen gaan aansluiten. Er is nog veel werk te verrichten!

Via deze site houden we jullie op de hoogte van al het nieuws omtrent het zwembad.