Mag 't? Heerlijk, heldere huisregels - Zwembad De Rijd

Mag ‘t? Heerlijk, heldere huisregels

Omdat wij vrolijk en veilig hoog in het vaandel hebben staan, een korte vraag & antwoord over de meest voorkomende punten betreffende huisregels:

  • Mag er gerookt worden en is alcohol toegestaan? Nee
  • Is het meenemen van eigen eten en drinken toegestaan? Ja
  • Mogen honden mee naar het zwembad? Nee
  • Eigen opblaas-spul, mag dat mee? Ja (mits het te druk wordt maar dan geven de toezichthouders een seintje)
  • Accepteren wij pestgedrag? Nee (eerst volgt een waarschuwing, daarna wordt de pester huiswaarts gestuurd)
  • Mag ik naar binnen ook al ben ik mijn QR-code vergeten? nee*

Inmiddels staan De Rijd huisregels én het protocol Vrolijk en Veilig online. Lees ze rustig door, informeer eventuele huisgenoten want door de regels te kennen en zich eraan te houden, kunnen wij zoveel mogelijk mensen een vrolijke en veilige zomerdag bezorgen. Én vergeet de vele vrijwilligers niet. Denk aan kassajuffen en toezichthouders. Koester deze dorpsgenoten zonder wiens medewerking De Rijd niet open kan. Door mee te werken en te denken is hun zomerse werkdag ook geslaagd.

*QR PS, Om het QR-gebruik makkelijker te maken, hebben wij handige QR tips & tricks op een rij gezet. Van waar je QR te vinden op je persoonlijke account tot meeneemtips. Het scannen van elke QR-code is van groot belang. Zo klopt het aantal bezoekers in het systeem. En zo hoeven wij een onaangekondigde inspectie niet te vrezen én weten wij ook of er extra toezichthouders ingeschakeld moeten worden bij drukte.