Op korte termijn vrijwilligers gezocht

Samen met de bewoners uit de gemeente Hollands Kroon (Niedorp) willen wij het Zwembad op knappen. De gemeente heeft een bedrag beschikbaar gesteld van ruim 1 miljoen euro.

Als project team vragen wij u om ook een steentje bij te dragen aan het opknappen en renoveren van het zwembad.
op dit moment zijn wij opzoek naar vrijwilligers welke op korte termijn even de handen uit de mouwen willen steken.

Het instructie bad zal als eerste aan de beurt zijn aangezien deze er het slechtste aan toe is.
De tegelzetter zal zeer waarschijnlijk de 1e week van april willen starten met het renoveren van het bad. Dit houdt in dat we na vandaag ,25 maart nog 10 dagen hebben om eea te organiseren / uit te voeren.

Werkzaamheden:

  • De inventaris van het instructiebad moet gedemonteerd worden. (Glijbaan, afdeksystemen, trapjes etc)
  • Drie rijen stoeptegels dienen te worden verwijderd en daarna uitgegraven worden tot ca. 1 meter diep tot het leidingwerk zichtbaar is.Omdat ook hier de Corona regels gehandhaafd moeten worden mogen er maximaal 10 personen aanwezig zijn om de werkzaamheden uit te voeren. In de buitenlucht is een mondkapje niet nodig (mag uiteraard altijd). je mag met maximaal 2 man een een klus zitten met een afstand van 1,5 meter (verplicht dragen van een mondkapje).
    Er zal desinfecteermiddel aanwezig zijn om handen schoon te maken.

Uiteraard zorgt de gemeente voor de werktuigen welke gebruikt kunnen worden om de werkzaamheden uit te kunnen voeren.

Wellicht heb je vrienden, kennissen of een geheel (Voetbal) team welke zijn handen even uit de mouwen zou willen steken om de kinderen van het dorp weer een prachtig zwembad te geven!!
Uiteraard zal iedereen op een pagina komen op de website (niet verplicht) welke hebben toegedragen aan het renoveren van he zwembad.

Na inschrijving zul je door iemand van de gemeente worden benaderd voor de details. Is de lijst vol en hebben we voor deze klus genoeg vrijwilligers? Dan plaatsen we je op een lijst om wellicht met een volgende klus beroep op je te mogen doen. Uiteraard alles vrijwillig.

Meld je nu aan! ontzettend bedankt!