Power 2 The Polsband! - Zwembad De Rijd

Power 2 The Polsband!

De polsbandjes, het was een dingetje dit zwemseizoen maar het wachten meer dan waard. Bliep, bliep even scannen bij de kassa en hup het zwembad in! Naast een snelle binnenkomst zit er ook een digitale portemonnee op de band die online opgeladen kan worden. Daarmee kunnen kinderen – bijvoorbeeld – zonder contant geld richting zwembad waar zij zelf iets lekkers kunnen halen. Hoe handig!?

Houden of inleveren?

Nu het einde van het zwemseizoen in zicht is (1 oktober sluit De Rijd), kunnen wij ons voorstellen dat er vragen opborrelen over de polsbandjes w.b. houden of inleveren? Onze tip: houd deze tot volgend zwemseizoen. Bepaal dan of je weer voor een 12-badenkaart of een abonnementsvorm gaat. Ja? Een verlenging is dan zo gepiept. Nee? Lever de polsband(jes) in en krijg de borg terug.

Oproep #derijdopreis

Breaking news: de opvallend gele De Rijd-polsbandjes zijn inmiddels door heel Nederland gespot. Kennelijk mogen zij niet af 😉 Omdat wij reuze benieuwd zijn wat de polsbandjes allemaal meemaken, hierbij de oproep om jouw favoriete polsband-moment vast te leggen en te delen op social media met hashtag #derijdopreis. Zelf geen online-wonder? Mail de foto dan naar info@zwembadderijd.nl. Voor de meest originele, maffe, grappige, verre kiek volgt eind zwemseizoen 2023 een passende prijs. Zet um op! Power 2 the polsband! Fotocredit: Bouwe & Jelle met polsbandjes bij de silent disco op De Parade, Amsterdam.