Rabo ClubSupport 2023 - Zwembad De Rijd

Rabo ClubSupport 2023

Ten eerste: iedereen die ons een stem heeft gegeven in 2022, hartelijk bedankt! Wij waren enorm verrast met de bijna €500,- (zie de blije bestuursleden vooraan paginagroot in de krant, slik;). Inmiddels is de stemperiode voor de Rabo Clubsupport 2023 weer van start gegaan. Tot 26 september kunnen de Rabobank-leden uit de Kop van Noord-Holland hun stem weer uitbrengen op clubs (verenigingen, stichtingen) die zij een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die deze club van de Rabobank ontvangt. Ook dit jaar is Zwembad de Rijd heel erg blij met elke stem. Waarom? Wij zijn keihard aan het verduurzamen – lees, er komen zonnepanelen richting De Rijd – om zo ons bestaansrecht veilig te stellen. Jullie snappen, een hele investering. Los daarvan zijn er altijd lopende kosten en is er een hele wensenlijst. Een aantal voorbeelden:

Deze warme dagen in het naseizoen kon het zwembad met behulp van vrijwilligers extra en langer open maar naast deze bikkels wordt er ook personeel ingehuurd. Er wordt allerlei speelmateriaal voor in en naast de baden aangeschaft om de zwemuren nog leuker te maken. En hebben jullie die geweldige stormbaan gezien gisteren tijdens het afsluitingsfeest?

En weet, een stem voor Zwembad de Rijd is een stem voor jezelf want dit buitenbad is van ons, de Nieuwe Niedorpers en buren. Wij hebben het in beheer. Daarom is er een ideeënbus opgehangen nabij de kassa zodat iedereen zijn of haar ideeën kan aandragen (mag ook altijd gemaild worden). Stemmen doe je via: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport.

Alvast een spetterend dank je wel, namens jullie Zwembad de Rijd