Rabo ClubSupport

Natuurlijk doet zwembad De Rijd mee met Rabo Clubsupport! Doe je ook mee? Vanaf vandaag 5 t/m 27 september kun je als lid van de Rabobank stemmen op je favoriete vereniging of club. Hoe meer stemmen, hoe hoger de bijdrage en man o man, extra ondersteuning kan De Rijd wel gebruiken want wat is onze moetjes- en wensenlijst nog lang. Er komt veel, heel veel kijken bij het draaien van een zwembad, al hebben we met zijn allen i.s.m. gemeente Hollands Kroon al bergen verzet. Denk bij moetjes aan het verbeteren en onderhouden van onze faciliteiten, onderhoud van het terrein en de baden.

Wens voor 2023

Maar wat de volle aandacht van zwembad De Rijd heeft, is die zomerdagen nog meer te vullen met ouderwetse gezelligheid! Dagen vol ontspannenheid & afwisselende activiteiten in & rond de baden voor jong & oud. Lees, kinderen en volwassen van alle leeftijden. Van klein grut tot pubers, van ouders tot senioren. We willen meer activiteiten organiseren, zwemmateriaal aanschaffen en sportprofessionals inschakelen voor een onweerstaanbaar en overzichtelijk zwemprogramma voor zwemseizoen 2023.

Stemmen

Stemmen kan via de Rabo app of Rabobank.nl/clubsupport. Heb je een rekening bij de Rabobank maar ben je nog geen lid? Word dan hier lid en krijg 5 stemmen. Deze kun je verdelen over verenigingen die je een warm hart toedraagt. Per favoriet mogen er maximaal 2 stemmen worden uitgebracht. Zwembad De Rijd zou superblij zijn en zich gesupporterd voelen als jij je hart laat spreken en op ons stemt. Laat hier je stem horen voor zwembad De Rijd! En zeg het voort beste badgasten! Wij houden jullie natuurlijk op de hoogte en draaien onze duimen los 😉