Renovatie

Februari 2021. Het zwembad ligt er verlaten bij en is gevuld met kanaalwater om zo de druk op de bodem te houden vanwege de druk van het grondwater. Het zwembad dient altijd gevuld te zijn met een flink laag water omdat anders de vloer omhoog komt door de druk van het grondwater. De eerste bomen tussen de ligweide en het pierenbad zijn verwijderd waardoor er weer een goed overzicht is ontstaan voor de waarnemende badmeesters.

02-04-2021.
Er is gestart met de Renovatie.

Dag 2. 06-04-2021
Uitgraven randen van het Zwembad en boomstronken verwijderd door B. Versteeg Dienstverlening

Het weekend van 10-04-2021 is er weer hard gewerkt door de vrijwilligers.
De gehele bodem is uit het instructiebad. De zolder is opgeruimd en er is begonnen met het grote bad schoon te spuiten.

De week van 15 april.
Wederom weer ontzettend veel gedaan door de vrijwilligers. Schoonmaken van het grote bad, de dames die het pierenbad uitjekkeren en het instructiebad voorzien van een nieuwe cementdekvloer!

21 april.
Er staan ondertussen flink wat zakken lijm, vandaag zijn de tegels afgeleverd en heeft Progroen het groenafval door de snipperaar gehaald. De beide lekken aan het diepe bad zijn open gegraven en worden morgenochtend gerepareerd.

Begin Mei.
Alle speeltoestellen worden verwijderd. Autoschade Koelewijn uit Winkel zal deze op gaan knappen en als nieuw weer terug plaatsen.

20 mei.
Het instructiebad wordt voorzien van een nieuwe tegelvloer. Natuurlijk worden de wanden ook gedaan.

Begin juni is er veel werk verzet. Het instructiebad is af, de tegel zijn gelegd, roosters geplaatst. Ook het diepe bad is op orde. De groenvoorziening en de bestrating wordt gedaan en alles wordt schoongemaakt zodat de start van het seizoen straks kan beginnen. Vele vrijwilligers hebben zich weer gemeld, waarvoor enorme dank!!