Sponsors & partners - Zwembad De Rijd

Sponsors & partners

Sponsors & partners

  • Sponsors
  • Partners
  • Kortingsbonnen vrijwilligers

Prachtig toch, ons zwembad? Ons inderdaad want het beheer van Zwembad de Rijd is in handen van de Nieuwe Niedorpers en hun directe buren. Gemeente Hollands Kroon is de eigenaar maar wij moeten zelf de (zwem)broek ophouden. Daarom werken wij graag samen met sponsoren en partners om samen van alles te realiseren. Het geld wat hiermee bespaard kan worden en/of binnenkomt, wordt geïnvesteerd in het zwembad. Ideeën of plannen? Laat je horen! Zwembad de Rijd gaat graag samenwerkingen aan.

KLIK op een onderdeel HIERONDER om direct bij de juiste informatie uit te komen.

Onze sponsors

Kortingsbonnen vrijwilligers

Een hele mooie mogelijkheid voor partners om het zwembad te steunen is door kortingsbonnen voor vrijwilligers aan te bieden. Een prachtig voorbeeld van het mes wat aan beide kanten snijdt! Iedereen weet dat vrijwilligers niet eenvoudig te vinden zijn. Hoe mooi is het dan dat deze bereidwillige mensen, naast de jaarlijkse bbq & een schouderklop, ook andere voordelen hebben van hun inzet bij lokale ondernemers!? Als partner is het een laagdrempelige manier van steun én het levert aandacht en waardering op van (toekomstige) klanten. Voorbeeld: Marco van Eetcafé Nieuwe Niedorp aan Zee bood de aanwezige vrijwilligers op de klusdag 2023 een feestelijke kortingbon aan om bij hem te komen eten. Hoe leuk!? Vele vrijwilligers hebben een heerlijke avond bij hem gehad aan de Dorpsstraat.

Voorstel KORTINGSBON doen? Contact het zwembad gerust voor een passend plan.

Lees hier alles over hoe onmisbaar ONZE DIERBARE VRIJWILLIGERS zijn. Welke rol spelen zij op Zwembad de Rijd? Van vaste krachten, bestuursleden tot af en toe helpers.

Onze partners