Steun het bad - Zwembad De Rijd

Steun het bad

  • Rabo ClubSupport
  • Statiegeld Nederland
  • Club is Koning sparen Vomar
  • Avia
  • Donatie

Steun het bad als badgasten . Niet alleen bedrijven, organisaties en fondsen steunen het zwembad. Ook onze badgasten laten hun betrokkenheid zien met uiteenlopende donatiemogelijkheden. Al het geld wat hiermee bespaard kan worden en/of binnenkomt, wordt geïnvesteerd in het zwembad! Ideeën, plannen of wensen? Laat je horen! Zwembad de Rijd wil graag weten waarmee wij badgasten blij kunnen maken.

Zelf handen uit de mouwen? Vrijwilligers link

Steun het bad als sponsor of partner

KLIK op een onderdeel HIERONDER om direct bij de juiste informatie uit te komen.

Rabo ClubSupport

Statiegeld Nederland

Zwembad de Rijd doet jaarlijks mee met Rabo ClubSupport. Tijdens de campagne kunnen Rabo-leden uit de Kop van Noord-Holland hun stem uitbrengen op favoriete clubs, verenigingen en/of stichtingen. Hoe meer stemmen een favoriet krijgt, des te hoger de bijdrage die deze club van de Rabobank ontvangt. Dankzij Rabo Clubsupport heeft het zwembad al heel wat investeringen kunnen doen, van leuk tot noodzakelijk. Denk bijvoorbeeld aan water-attributen en zonne-panelen.

Weet, een stem voor Zwembad de Rijd is een stem voor jezelf want dit buitenbad is van ons, de Nieuwe Niedorpers en buren. Wij hebben het in beheer. Daarom is een ideeënbus opgehangen nabij de kassa zodat iedereen plannen kan aandragen (mailen mag natuurlijk ook). Zodra campagne 2024 van start gaat, komen we in de lucht. Zit je ook klaar!?

Lees hier alles over Rabo ClubSupport.

x

Vomar Club is Koning

x

Avia

x

Donatie

x

Donatiemogelijkheden