Wij zoeken vrijwilligers

Vrijwilligers

Je zou het bijna vergeten maar Zwembad de Rijd wordt grotendeels gedraaid door vrijwilligers. Het beheer van dit geliefde buitenbad is namelijk in onze handen, van de Nieuwe Niedorpers. Gelukkig zijn wij van het aanpakkende soort want hoe meer we zelf doen, hoe meer we kunnen investeren in het zwembad én onze badgasten. Denk aan leuke activiteiten en water-attributen, vaker en langer open en het altijd aanhoudende onderhoud zodat ons zwembad verder kan verduurzamen én mooi en veilig blijft.

Herken jij het gevoel iets voor een ander te willen doen? Je nuttig te willen maken, behoefte te hebben aan een nieuwe uitdaging of gewoonweg bij een groep te willen horen zonder een hoge drempel over te moeten? Meld je dan aan als vrijwilliger. Van vaste kracht tot af en toe helpen, wij zijn blij met alle hulp!

Vaste vrijwilliger

Jij weet waar je hart ligt, hoe je tijd in te delen. Op het bad zijn een aantal onmisbare groepen bestaande uit vaste, zeer gedreven en ervaren vrijwilligers. Inroosteren gaat in overleg, eventuele vereiste scholing wordt verzorgd. Al genieten we van uiteenlopende groepen, er zijn ook nog groepen die extra hulp kunnen gebruiken of welke nog gevormd moeten worden:

Af en toe meehelpen

Je hebt een druk schema en weet vaak niet hoe je in je tijd zit. Toch wil je je graag inzetten maar zonder teveel gedoe. Dat kan! Hoe? Mail ons simpelweg je telefoonnummer met de vraag je toe te voegen aan de vrijwilligers app-groep. Hierin worden allerlei oproepen gedaan, van overzichtelijke karweitjes tot klusdagen. Aan jou waarbij aan te haken. Denk aan: