Zwem4daagse, hét vierdaagse zwemevenement van Nederland

Het is weer bijna zover! Van maandag 11 tot vrijdag 15 juli organiseren zwembaden De Rijd en De Wirg als vanouds samen De Zwem4daagse, een initiatief van de KNZB (Koninklijke Nederlandse Zwembond). Een samenwerking met uniek resultaat want deelnemers kunnen kiezen tussen zwemmen in een buiten- of binnenbad. Wat een luxe in eigen regio!

Vier dagen elke dag een afstand zwemmen. Gezellig samen baantjes trekken met papa en mama of je eigen uitdaging aangaan. Elke dag kun je een lekkere beloning verwachten én deelnemen aan leuke activiteiten in en rond het zwembad. Kies je eigen afstand:

  • 250 m (10 banen), voor de kleintjes
  • 500 m (20 banen), gemiddelde afstand
  • 1 km (40 banen), voor fanatiekelingen

De baden zijn samen 5 dagen open dus je kunt met gerust hart één dag overslaan. Behoefte aan rust of kan het niet anders in de drukke agenda? Maak dan gebruik van het dagelijkse volwassen-uurtje:

  • Ma t/m do van 16.00 tot 20.00 uur (op De Rijd & De Wirg)
  • Vr van 16.00 tot 18.00 uur (alleen op De Rijd)
  • Volwassen-uurtje ma t/m vr van 15.00 tot 16.00 uur (vrijdag op De Rijd)

Na afloop van een week vol zwemplezier, volgt op vrijdagavond tussen 18.00 en 20.00 uur een spetterende afsluiting op zwembad De Rijd met o.a. een springkussen, buikschuifbaan en natuurlijk de prijsuitreiking waar de deelnemers worden beloond met een Nationale Zwem4daagse-medaille. En stel, het is slecht weer dan wordt het feestelijke vrijdagmiddagprogramma lekker binnen gehouden op De Wirg.

De inschrijfkosten zijn €12. Betalen kan aan de kassa of – handiger – vooraf online via Zwem4daagse.

Oproep: Geen geslaagde zwem4daagse zonder extra hulp van vrijwilligers. Zin en tijd om te helpen tijdens dit zwemfestijn? Meld je aan via saskia@zwembadderijd.nl.