ZWEMBAD DE RIJD ORGANISEERT DE ZWEM4DAAGSE

In de laatste week van de zomervakantie organiseert zwembad de Rijd de Zwem4daagse 2021. Van maandag 16 augustus tot en met vrijdag 21 augustus kunnen alle zwemliefhebbers van jong tot oud, tussen 10.00 en 11.00 uur baantjes trekken in dit gezellige, mooi gerenoveerde buitenbad.

Er kan op 5 dagen worden gezwommen, maar 4 dagen zijn verplicht. De dagelijks afstand die gezwommen moet worden is minimaal 500 meter. Kinderen en 65-plussers kunnen er ook voor kiezen om 250 meter te zwemmen.
Inschrijven doe je door een mail te sturen naar info@alkmaarsport.nl. In deze mail vermeld je je naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer. Alle deelnemers zijn verplicht een zwemdiploma te hebben.

Het inschrijfgeld bedraagt € 10,00. Dit betaal je bij de kassa van zwembad de Rijd per pin of contant. Je ontvangt hiervoor een inschrijfkaart. Deze kaart moet na iedere zwemdag afgetekend worden door de badjuf of badmeester. Iedere deelnemer ontvangt na 4 keer gezwommen te hebben een medaille en een oorkonde. 

Deelnemers aan de zwem4daagse mogen na het banenzwemmen de rest van de dag in het zwembad blijven. Je kunt springen en duiken van de duikplanken en lekker chillen met je vrienden en vriendinnen op de zonneweide. In de week van de Zwem4daagse zullen er op het grasveld nog veel meer leuke dingen te beleven zijn.

Vanaf 11.00 tot 18.00 uur is het 25-meterbad met de duikplanken weer open voor alle bezoekers. We gaan er een mooie zwemweek van maken van 16 tot 21 augustus. Alle informatie over zwembad de Rijd kun je vinden op de website en op de social media kanalen.